blij met OZZV

Gelukkig is dit initiatief van de grond gekomen hoewel sommige dingen (met vleugels en motoren) beter aan de grond kunnen blijven.

De bijeenkomsten heb ik niet bezocht omdat ik vaak s’avonds werk maar steun bij deze nog eens extra mentaal.

Vanmorgen was het weer om half 5, vorige week ook en zelfs om 4 uur dat ik weer door het terugkerende dondergeluid en trillingen, wakker werd en werd gehouden. En alle talloze malen eerder, die sinds 1 januari weer schijnen te zijn toegenomen.

Dan is mijn nachtrust die ik hard nodig heb om fysiek en psychisch te kunnen functioneren, weer naar de maan. En de dag erna ook om o.a. mijn werk te kunnen uitvoeren.

Tenslotte hebben wij een grondrecht waarin begrepen is de bescherming van de persoon, met alle mogelijke aspecten van veiligheid en bescherming. Deze integriteit wordt door Schiphol voordurend met voeten getreden. Zowel in juridische als in humanitaire zin. Er zijn tenslotte grenzen aan de rekbaarheid van mensen om nog te kunnen blijven functioneren. Die grenzen behoeven niet meer voortdurend te worden geforceerd.

Lees ook...